position: fixed

Onze portalen

Wij proberen onze klanten een optimale service te bieden door dossiers op onze portalen onder te brengen. Hierdoor blijft alles altijd netjes op 1 plek samen en heeft u 24/7 van overal toegang tot uw dossiers. 

Bekijk hieronder onze portalen.

E-GOR

e-GOR maakt van uw papieren pensioendossiers een interactief onlinedocument. U vindt er alle cijfergegevens in terug (betaalde premies, eindtotalen, …). En u kunt er direct aanpassingen in maken als dat nodig is.

MyBroker

Dankzij MyBroker kan u uw verzekeringsgegevens eenvoudig en op 1 plek raadplegen. Ook biedt het platform u de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te treden met uw makelaar.

Europ Assistance

Met de online applicatie van Europ Assistance kan u meteen uw reisbijstandsverzekering aanvragen. Zo bespaart u een heleboel werk en administratie uit, en kan uw makelaar eenvoudig uw dossier opvolgen

Dela Uitvaartzorg

Met de online applicatie van Dela kan u meteen uw Uitvaartzorgplan aanvragen. Zo kan u met een gerust hart verder en is het voor uw makelaar eenvoudig om uw dossier op te volgen

DKV

Via DKV kan u een tandverzekering of hospitalisatieverzekering afsluiten. Uiteraard zijn er ook nog andere verzekeringen die wel de moeite waard zijn. Heb je graag wat meer info? Klik op onderstaande link!

Andere Polissen

Beter Zeker Zijn. 

Contacteer ons

Heeft u vragen omtrent een bepaalde dienst of een dossier waar u mee zit? Laat het ons even weten en wij helpen je spoedig verder!