position: fixed

Reisbijstand- annulatieverzekering 

Kies tussen een tijdelijk of een jaarlijks contract

Tijdelijke contracten: zijn aangewezen wanneer u of een van uw gezinsleden occasioneel naar het buitenland reizen. Bvb uw oudste zoon gaat met een paar vrienden een weekje op skivakantie, u vertrekt met uw partner een weekje op safari …

Jaarlijkse contracten: u kiest voor een gemakkelijke en volledige oplossing voor uw gezinsleden en voor uw voertuigen. Verschillende opties en mogelijkheden zijn hier voor handen, afhankelijk van uw situatie.

Basiswaarborg bijstand personen: de volgende waarborgen zijn van toepassing:

• repatriering en terugbetaling van de medische kosten in buitenland en in Belgie voor de gevolgen van een ongeval in het buitenland

• repatriering en terugbetaling van de medische kosten in buitenland en in Belgie voor de gevolgen van een ongeval in het buitenland

• overkomst van een familielid in het buitenland

• de terugreis en begeleiding van kinderen en kleinkinderen

• volledige reisverzekering: hulp bij het vertalen, bijstand in geval van gerechtelijke vervolging in het buitenland, bij diefstal van documenten, ter beschikking stellen van geld …

• kosten voor opsporing en redding

• psychologische bijstand na een trauma of ongeval

• vervroegde terugreis bij het overlijden van een familielid of ernstige schade aan de woning

 

Aanvullende waarborgen: Bijstand voertuigen: u reist met de wagen doorheen Europa? Met deze voordelige optie heeft u recht op technische bijstand, vervangwagen en eventuele sleping van het voertuig naar een garage in de buurt.

Bagageverzekering: deze optie vergoedt u wanneer uw bagage gestolen wordt of beschadigd raakt, of wanneer die te laat op de plaats van bestemming terechtkomt. Let wel: professionele of dure voorwerpen (laptop,fototoestel ed.) verzekert u best afzonderlijk, gezien deze waarborg beperkt is in verzekerd kapitaal.

Annulatieverzekering: uw afreis gaat niet door omwille van een geval van overmacht, een plots overlijden van een familielid, u wordt plots zieke, krijgt onverwacht onvrijwillig ontslag .. via deze waarborg betaalt de verzekeraar uw financieel nadeel terug. 

Tip voor een veilige reis met de wagen: plaats geen handtassen, aantrekkelijke voorwerpen zichtbaar in de wagen, ook wanneer u zelf nog in de wagen zit! Sluit steeds alle ramen, deuren en koffer wanneer u de wagen verlaat, ook voor een snelle boodschap. Dit geldt eveneens wanneer u niet op reis bent!

Beter Zeker Zijn. 

Contacteer ons

Heeft u vragen omtrent een bepaalde dienst of een dossier waar u mee zit? Laat het ons even weten en wij helpen je spoedig verder!