position: fixed

Riziv Contract

Gebruik een RIZIV-contract voor uw aanvullend pensioen!

Wist u dat u als geconventioneerd arts, tandarts, apotheker of kinesitherapeut zeer voordelig een aanvullend pensioen kunt opbouwen met een RIZIV-contract?

U hoeft daar slechts twee dingen voor te doen: 

1. jaarlijks een aanvraag tot tussenkomst indienen bij het RIZIV.

2. bij mij een RIZIV-contract afsluiten.

 

Tegelijkertijd kunt u ook via een aanvullende waarborg voor een bijkomend kapitaal zorgen voor uw naaste familie, indien u v66r uw pensionering zou overlijden. Optioneel kunt u ook uw financiele stabiliteit vergroten in geval van arbeidsongeschiktheid.

 

Het RIZIV-contract biedt u: 

• een ruim aanvullend pensioen 

• een kapitaal bij overlijden

• als bijkomende waarborg een vervangingsinkomen bij arbeidsongeschiktheid

• solidariteitsuitkeringen bij arbeidsongeschiktheid, moederschap, overlijden

• een evolutief en flexibel contract: uw contract kan in functie van uw inkomen en specifieke behoeften doorheen uw carriere worden aangepast

 

Het verzekeringscontract wordt volledig gefinancierd door de RIZIV-tussenkomst, zonder dat u enige bijdrage moet betalen. De RIZIV-tussenkomst wordt rechtstreeks door het RIZIV aan de verzekeraar gestort: ze wordt bijgevolg noch bij uw inkomsten gevoegd, noch ervan afgetrokken.

U hoeft er zich helemaal niet mee bezig te houden!

Nog een bijkomend voordeel: u kunt het RIZIV-contract ook als inpandgeving of voorschot gebruiken voor het verwerven van vastgoed!

Wacht niet langer om uw RIZIV-bijdrage optimaal te benutten! Neem met mij contact op voor een afspraak en ik informeer u met plezier verder.

Beter Zeker Zijn. 

Contacteer ons

Heeft u vragen omtrent een bepaalde dienst of een dossier waar u mee zit? Laat het ons even weten en wij helpen je spoedig verder!